Ponadgminna Placówka Wsparcia Dziennego w Zabłociu

• Ponadgminna Placówka Wsparcia Dziennego w Zabłociu i Trąbkach
    Pierwsza wakacyjna wycieczka w lipcu do Sandomierza. W poszukiwaniu Ojca Mateusza do Sandomierza wybrały się dzieci z Ponadgminnej Placówki Wsparcia Dziennego w Zabłociu i Trabkach. Pod okiem przewodnika zwiedzili Zamek Królewski, Rynek oraz jego podziemia, przeszli przez Ucho Igielne jedyny fragment istniejących niegdyś murów obronnych miasta. Na … Czytaj dalej
  • Ponadgminna Placówka Wsparcia Dziennego w Zabłociu i Trąbkach
    Druga wakacyjna wycieczka do Bielska Białej w sierpniu. Krótką relacją z wycieczki do Parku w Dechę w Bielsku Białej dla podopiecznych Ponadgminnej Placówki Wsparcia Dziennego w Zabłociu i Trąbkach.
  • Ponadgminna Placówka Wsparcia Dziennego w Zabłociu i Trabkach
    Wycieczka Sandomierz  – 26 czerwca 2019 W poszukiwaniu Ojca Mateusza do Sandomierza wybrały się  dzieci  z Ponadgminnej Placówki Wsparcia Dziennego w Zabłociu i Trabkach.  Pod okiem przewodnika zwiedzili Zamek Królewski, Rynek oraz jego podziemia, przeszli przez Ucho Igielne jedyny fragment istniejących niegdyś  murów obronnych miasta.   Na … Czytaj dalej
  • Ponadgminna Placówka Wsparcia Dziennego w Zabłociu i Trabkach
    Druga  wycieczka Ponadgminnej Placówki Wsparcia Dziennego w Zabłociu i Trabkach. Dnia 25 stycznia podopieczni odwiedzili Suchą Beskidzką i Stryszawe. Dzieci zobaczyły zabytkową Karczmę Rzym, odwiedzili beskidzkie Centrum Zabawek Drewnianych, a także uczestniczyli w warsztatach wykonywania zabawek. Zwiedzili też Dom Zabawkarza.
  • Ponadgminna Placówka Wsparcia Dziennego w Zabłociu i Trabkach
    Wycieczka do Krakowa. Podopieczni odwiedzili tamtejsze kino i fabrykę "Ciuciu Cukier Artist".